Tre nye seire for U14 og U15 da U15 sikret sølvet

Sølvinnere: U15-laget tok sølv i serien. Bildet er fra forrige kamp mot Pirates Elite, som endte med tap. Foto: Gustav Steimler

Både U14- og U15-laget var i aksjon i helgen. U14 hadde i utgangspunktet de vanskeligste kampene for sesongen, mens U15 møtte Birkenes, som stod med to tap av to mulige så langt denne sesongen.

U14 skulle lørdg møte Pirates Sentrum og søndag Pirates Vest. Begge lagene stod, i likhet med Søgne sitt U14-lag, med kun ett tap så langt, etter henholdsvis 4 og 6 spilte kamper. Sentrum var i tillegg det eneste laget som har slått oss hittil i sesongen, og det var derfor mye spenning knyttet til nettopp denne kampen.

Kampen ble derimot aldri spilt. Sentrum klarte ikke å stille lag, og Søgne vant på walkover. Dermed var Vest neste motstander. Med et begrenset mannskap stilte U14 klare til start på søndag, men med kun 6 spillere på Vest-laget så ble det til slutt en enkel seier for laget fra Søgne. Dermed skal det mye til for at laget ikke vinner serien. Vi står nå med 20 poeng, og eneste mulighet for å miste tittelen er at vi 1) taper siste kamp, og at Sentrum vinner sine resterende kamper. Men med en poengdifferanse på 333 plusspoeng, så må Sentrum i tillegg vinne med mer enn 50 poeng i alle sine resterende kamper.

U15 møtte Birkenes, som virket å gi de en god kamp. Ved halvspilt kamp ledet laget fra Mandal med 28-37. Birkenes spilte derimot en mesterlig 3. periode og gikk inn i 4. periode med en 1-poengs ledelse. Her viste Mandal seg klart sterkest, vant perioden 26-12 og kampen 62-75.

Laget har dermed sikret seg sølvmedalje i serien, bak suverende Pirates Elite, som har vunnet alle sine kamper hittil.