Oppsummering kamphelg

Helgen har vært en innholdsrik helg, med kamper både for EasyBasket Mandal og Søgne, samt U17-2. Alle kampene har vært arrangert i Grimstad.

Lørdag møttes EasyBasket-lagene til 3 kamper hver i U13. For ordens skyld så refererer U-en i U13 på alderen til spilleren det året sesongen slutter. I dette tilfellet så har vi med flere 2009 og må følgelig stille i den klassen.

Kampene gikk parallelt med hverandre, så jeg fikk liten tid til å se det andre laget (Mandal), men for mitt lag (Søgne) så var dette spillernes første kamp noen sinne. Vi trener i en særdeles liten – og lite tilrettelagt for basketball – hall så bare det å bruke linjer var en uvant opplevelse.

Første kampen møtte vi Arendal, mens Mandal møtte Kragerø. Andre kampen møtte vi hverandre, noe jeg som klubbleder syns var veldig stas. Jeg syns det er gøy at vi har fått frem to så sterke årskull, og at vi har fått tak i så flotte trenere som vi har, til alle lagene. Hjulene i klubben har begynt å snurre, og når alle forhåpentligvis har registrert seg før jul, så nærmer vi oss 100 medlemmer med stormskritt.

Selve kampene er ikke noe å skrive hjem om, annet enn at vi syns det var sabla moro å få kjenne litt på nivået. Å ta på seg drakt for første gang. Å få løpe litt i kiosken. Å få spilt noen kamper. At vi ikke vant noen (Mandal vant mot oss, da…) prater vi lite om. Jeg tror barna hadde det veldig moro, og det er som regel det viktigste.

U17-2 med seier og tap

Søndag skulle U17-2 møte Grimstad sitt U15-lag og Lauvåsen sitt U18-lag. Kampen mot Grimstad begynte jevnt, med Grimstad i kontroll ut omgangen. I 2. omgang begynte vi å sette opp mer tempo, og utlignet forspranget. I 3. periode hadde vi en god rekke med scoringer på rad, i tillegg til at vi fikk flere stopp i forsvar. 4. omgang bar preg av mange 3-poengs-forsøk fra Grimstad, og Mandal kunne hale i land en komfortabel 49-30-seier.

I kamp nummer to har referenten skrevet at det ikke er så mye å skrive om, men at kampen endte 101-24. Så vi stryker den kampen, og ser frem mot neste.