Kampreferat RS-serie: Tratec v Harrys

3. SERIEKAMP I RS-SERIEN

TRATEC VS HARRYS 12/4 2023

Onsdag møtte “Harrys” og “Tratec” til dyst i Mandalshallen. Begge lag hadde tapt sine foregående kamper mot henholdsvis Mandal og Søgne. Begge lagene ønsket en seier og spenningen var til å ta og føle på. Begge lagene ønsket seg intenst en seier. Lagkaptein Daniel på Tratec manet styrkene til kamp, og Harrys hadde en klar strategi om å gå hardt til verks.

Tratec vant hoppballen og gikk rett i angrep.

De første minuttene var preget av stillingskrig før kampen fikk satt seg. Det ble litt ta og føle på-stemning før kampen satt seg. Harrys møtte høyt og skapte mye rom. Tratec spilte flere pasninger og fikk i begynnelsen til mye bra lagspill. Harrys klarte ved flere anledninger å bryte spillet til Tratec og utnyttet dette bra.

Det var som om det løsnet for Tratec da Joakim fant ut hvordan man scorer i siste del av første omgang. På starten av andre omgang var det ganske jevnt spill mellom lagene, men Harrys hadde bedre uttelling på skudd. Harrys dro til med en Harlem Globetrotter-scoring midtveis i andre omgang .

Kampens høydepunkt var da GT sendte en løpepasning (…) som er litt lang – som Per Kristian SÅVIDT rekker før den går ut av banen. Harry får den rett i neven og setter en 2-poenger, et spill som er tatt rett ut av læreboka. 

Begge lag var enige om det dette var en forrykende og spennende kamp. Noe de 8 fremmøtte satte stor pris på.

Allltid fantastisk med publikum i hallen  Antall denne gangen var 8 stk  Vi har plass til flere 😊

Neste kamp blir 26/4-2023 Mandal VS Søgne

LAGENE

TRATECE AGELS: Eirik  (utlånt) Joakim og Daniel   HARRYS : Per Kristian  GT  og Harry

Hovedsponsor

Våre sponsorer

Organisasjonsnavn Søgne & Mandal Basketballklubb
Org.nr.: 996 778 681
Adresse: Kleivstien 14, 4643 Søgne
Epost: gustav@sorcup.no