Donerte 12.000 kroner til rullestollaget

Sigbjørn Vea, Arvid Vea, Ole Fladstad, som utgjør Team Siggen, delte ut en gledelig overraskelse på dagens Mandal Wheelchair Basket Cup.

For en tid siden syklet de nemlig fra Lillehammer til Oslo, en strekning på snaue 20 mil. For å finansiere turen har de skaffet seg sponsorer og fått støtte. Etter at utgiftene var betalt, så satt de igjen med snaue 12.000 kr.

– Vi bestemte oss for å gi de vekk, og begynte å google litt for å finne ut om ulike tilbud for paraidretten i Mandal, sier Sigbjørn Vea, også kalt “Siggen”. Han er primus motor, og hjernen bak ideen om å gjennomføre turen.

– Etter å ha googlet litt og sett litt hva Søgne & Mandal har klart å gjennomføre av aktiviteter for funksjonshemmede, så ble det bestemt at det var de som skulle få pengene, sier Siggen. – Vi håper at dette også kan være med på å inspirere noen til å være med oss neste gang vi reiser på tur!

Styreleder i Søgne & Mandal Basket, Gustav Steimler, mottok en symbolsk sjekk under cupen lørdag. Han hadde hintet frempå at det kom til å komme en overraskelse til laget, men ikke fortalt hva eller hvem det gjaldt. – Det er rørende og det er med stor ydmykhet at jeg tar i mot disse pengene på vegne av laget, sier han. – Tenk at noen ønsker å bare gi oss penger, penger som de har samlet opp og spart opp til et eget prosjekt, og som de ønsker skal bli brukt til noe godt. Dette er helt vilt, og vi må bare si tusen takk til Team Siggen for at de gjør dette. Det er helt fabelaktig, sier han, før han legger til at dersom de ønsker å delta på våre treninger så er de selvsagt hjertelig velkomne til det!

Hovedsponsor

Våre sponsorer

Organisasjonsnavn Søgne & Mandal Basketballklubb
Org.nr.: 996 778 681
Adresse: Kleivstien 14, 4643 Søgne
Epost: gustav@sorcup.no